.
Promosi
.

GA Kasperskye Dari FARISZ@AZ.Com


Bismillahirrahmaanirrahiim.



Penulisan FARISZ@AZ.Com kali ini adalah untuk saya memberikan perhargaan buat "follower" blog saya yang bertuah.Bagaimana pun pemilihan tersebut bergantung pada usaha "follower" blog saya dan pemilihan yang dipilih oleh saya sendiri dan hanya seorang akan dipilih.

"Yang Bertuah" akan mendapat Key Kasperskye Internet Security 2011 1Pc 1Year 1Key.
Tamat tempoh pada 28 Februari 2011 dan Blogger bertuah akan diumumkan pada 1 Mac 2011

Seorang saja dipilih???
Untuk follower yang joint tetapi tidak dipilih sebenarnya bertuah juga kerana apabila pemenang dipilih,saya akan buat satu "entry" keputusan dan link-link follower yang joint juga saya akan muatkan di "entry" tersebut dan "entry" tersebut saya akan kongsikan di fan page saya.Nak tahu mana fan page saya?Klik sini

Syarat dan perkara yang perlu dilakukan :

1. Hanya dibuka kepada "follower" blog FARISZ@AZ.Com sahaja.

2. Mempunyai blog.

3. Letakkan banner GA Kasperskye disebelah kiri atau kanan blog anda.

4. Letakkan link blog FARISZ@AZ.Com di "blog list" di blog anda.

5. Invite sekurangnya 3 blogger / penulis blog dan pastikan mereka tahu mereka di invite. (beritahu melalui ruangan comment)

6. Buat satu entry bertajuk "GA Kasperskye Dari FARISZ@AZ.Com" dan jawab soalan dibawah dan berikan link entry jawapan itu melalui comment ke entry ini.

Soalan :

i ) Berikan satu nama lagu nasyid dari kumpulan nasyid di Malaysia yang anda paling gemari.(xramai suka lagu nasyid tapi pilihlah lagu mana yang paling disukai).

ii) Berikan lirik lagu tersebut dan nama kumpulan tersebut.

iii) Berikan sebab anda suka lagu nasyid tersebut.


p/s : Penyertaan tidak akan diterima seandai tidak memenuhi 6 perkara diatas dan sila jangan mengiklankan sebarang blog perniagaan di entry GA.

Semoga berjaya (^_^)

38 ulasan:

Ckin Kembaq said...

InsyaAllah akan join..hehe

uNa said...

salam..dh join GA ni..

http://husna-una.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

tq

annur_islam said...

Salam..saya join yer..

http://annurislam90.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

Terima kasihh..^_~

princess laila said...

wah..macam best!
insya-Allah sy pasti join! heee~
salam kenal :)

CIK TOM said...

hadiah yg menarik :)

FARISZ@AZ.Com said...

@CIK TOM

Cik Tomato jointlah (^_^)

FARISZ@AZ.Com said...

@princess laila

Salam kenal.Jom joint ajak rakan-rakan blogger. (^_^)

FARISZ@AZ.Com said...

@annur_islam

Waalaikumsalam.thanks sudi joint

Muslimah Optimis said...

salam ziarah ke blog ini...

MO join GA ni..

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

tq

Cik Bunga said...

sy join..thanks..

http://bungaaqilahsayang.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

Cik Bunga said...

saya join..thanks yek..

http://bungaaqilahsayang.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

.: rOzirOx :. said...

sy da join!
singgah!
http://rozirox.blogspot.com/

FARISZ@AZ.Com said...

@.: rOzirOx :.
Sila bagi link entry tersebut dan bukannya link blog.ia untuk memudahkan saya cari entry tersebut nanti. =)

Khadijah said...

maaf nak tanye,kalau joint pastu bt entry pasal ni tapi antara 6 tu ade 1 or 2 tak buat camne?

cik zura said...

da join.. :)

http://zurazaifi.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

FARISZ@AZ.Com said...

@Khadijah

Jika tidak melakukan 6 perkara di atas saya tidak terima penyertaan.


@cik zura

Terima kasih sebab sertai.

Finaz Jaafar said...

As Salam..
join suda GA nih=)
http://nieynasz.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

NurLailatul said...

saya join..

http://nurlailatulanuar.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

Ckin Kembaq said...

Assalamualaikum. Nak bagi link yang terbaru stelah beberapa keslahan yang tidak disengajakan dibuat.. =_=

Harap2 ok la naa..hehehe

http://cahayatwinz.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

bighagenjo said...

Sila pilih saya. Huhu.

http://bighagenjo.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

Terima kasihhhh.

.::miss_jiey::. said...

join juugak yaa..
http://pu3nurhamziela.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

anamizu said...

wahhh GA nk bg kapersky???
dahsat2..gud luck tau ^^

recent post : |suke ke word verification???|

mariah said...

salam..maaf :). sy xfaham.. join ape ye?

mariah said...

ok..maaf, baru faham.. jadi, InsyaAllah nak join. :)

mariah said...

Alhamdulillah.. dah sertai..

http://mariabdrahim.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

miss eyes!! said...

salam,,saya dah join,,
http://misseyess.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html,,
time kasih,,^_^

imaza93 said...

ima joint :)


http://imaza93luvgreen.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

Abdul Farique said...

insyaAllah , sy akan cuba :) . ta janji la

dhiera said...

saya join...

http://dhieranottie.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

LawaLawa said...

alaa..sy blog jual tudung..cmne nk tulis entry tentng ni ..huhu
syarat no 6 x complete ar nt >.<

FARISZ@AZ.Com said...

Kalau lawalawa ada blog lain yang bukan blog perniagaan bolehlah joint
(^_^)

Shuhada Othman said...

salam..

shud da join :)

http://mung2.blogspot.com/2011/01/ga-kasperskye-dari-faris-azcom.html

ID: Shuhada Othman

harap2 ade luck. amin. :)

shima said...

saya sudah join
http://wahanacitra.blogspot.com/2011/02/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

Nana said...

saya join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

my shaizhar blog contest said...

saya turut serta

id follower -) my shaizhar blog contest

link -)

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

Nadiah Sidek said...

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/02/ga-kasperskye-dari-fariszazcom.html

FARISZ@AZ.Com said...

Hari ini sudah 1 Mac 2011 dan pendaftaran telah ditutp pada 28 Feb 2011.

Sekarang dalam proses untuk memilih blogger yang bertuah tersebut.

Design by FARISZ@AZ.Com