.
Promosi
.

Minah Indon hina Rasulullah S.A.W di Facebook ?


Bismillahirrahmaanirrahiim.

Minah Indon hina Rasulullah SAW di Facebook ?

Baru-baru kembali gempar apabila terdapat isu penghinaan terhadap Rasulullah S.A.W
Bersandarkan beberapa informasi bahawa profile tersebut adalah profile rakyat Indonesia.Bagi saya tidak perlu ditakrifkan kesilapan beberapa rakyat Indonesia sehingga dipukul rata mengatakan rakyat Indonesia semua begitu.Apa yang dilihat profile tersebut adalah fake profile.Maka jalan mudah adalah membuat report profile dan tidak perlu membuat perdebatan kerana proses dakwah dan tarbiah secara umum lebih perlu dipentingkan,malah lebih-lebih lagi profile facebook tersebut adalah fake profile.


Wallahua'lam.

4 ulasan:

Zaza said...

dear, huhu..dengar2 khabar pemilik fb ni bukan gurl...dia cuma menganiayai picture perempuan tu..Allahualam..huhuhuhu...
allah maha mengetahui siapa dia, n one more think mari kita sama2 doakn kesejahteraan dia..mana tau ada hidayah..masuk islam..dari kutuk islam memnjg..hihi...
amin...dia nak femeskan fb je tuh :P





http://zamahyuddin.blogspot.com/

♥misz nana♥ said...

hummm.. napa sampai nak hina2..

Miss Meen said...

Sebenarnya amat kesian teng0k perempuan neyh
Mesti dia rasa sunyi dan sepi sebab tue buat 0nar je ^_^
Tak der benda nak dikatakan ...Hanya cara neyh saja lah nak raih perhatian ^_^

Terima Kasih kerana JELES dgn AGAMA KAMI ^_^ sekurang kurang nya kam0 tahu agama kami juga ^_^

M0ga insap yerr perempuan neyh

budak ice said...

astaghfirullahalazim.....

Design by FARISZ@AZ.Com