.
Promosi
.

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com


Bismillahirrahmaanirrahiim,

Kali ini FARISZ@AZ.Com akan mengadakan peraduan dan insyaAllah peraduan tersebut akan dijadikan peraduan bulanan FARISZ@AZ.Com.

Sebenarnya jika nak katakan peraduan mesti ada hadiah,untuk pengetahuan blogger sebenarnya peraduan kali ni tiada siapa yang akan kalah sebab peraduan kali cukup mudah dan hadiah untuk semua blogger yang sertainya bukanlah berbentuk wang tetapi FARISZ@AZ.Com akan mempromosi entry blog anda.

Cara saya promosi entry terbaik bulanan anda?
Saya akan buat satu entry "Entry Terbaik Follower FARISZ@AZ.Com pada Mac 2011" dan meletakkan nama "entry" anda dan link entry tersebut.Jadi dengan cara tersebut saya akan ajak follower FARISZ@AZ.Com dan fan page FARISZ@AZ.Com menziarah blog anda.

Peraduan kali ni bukanlah untuk memberi hadiah tetapi sekadar salah satu cara saling membantu antara blogger untuk menaikkan jumlah pembaca dan jumlah follower blog.

Syarat :-

1. Hanya dibuka untuk "follower" FARISZ@AZ.Com
2 . Letakkan link blog FARISZ@AZ.Com di "blog list" di blog anda.
3. Buat satu entry "Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com" dan berikan link "entry" tersebut melalui ruangan comment di bawah.
4. Berikan 1 catatan dari blog anda yang anda rasa ia catatan terbaik pada bulan Mac 2011.
5. Ajak 5 blogger lain menyertai peraduan ini.
6. Bukan blog perniagaan dan catatan di blog anda yang anda pilih mestilah tidak mempunyai unsur seks/kelucahan dan isu perkauman/politik dari segi ayat catatan atau pun gambar catatan tersebut.

Tarikh tutup : 30 Mac 2011

32 ulasan:

Nancy Poh said...

wah..best jugak ni..dah follow.

Tok Esah said...

okeh!!!

GadisGula-gula said...

nnty sye try wat r.. skunk ni penat ouh~

halila Ibrahim said...

salam..
sy cuba n join yea !!

http://halilaibrahim.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

nadiemsharmz said...

nk join!!!...tapi ptg nih bru leh wat entri..skang mau setel kheje dlu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

nanti kakD cuba...

Rahmad said...

Dh join..
hehehe..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

Norhafiza said...

ok, dah join

http://nopija.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

Ija said...

Salam..saya dah join...

http://ijayeongwonhi.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

radhiah isa said...

dah join. visit mine. hehe

http://blackdieyes.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy follower terkini anda..

nak join jugak..

"PERADUAN: ENTRI BULANAN TERBAIK ANDA DARI FARISZ@AZ.COM"

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

bulan mac je ke..kalo bulan feb bolehh..sy maseh baru soo maseh belum byk entry lg

FARISZ@AZ.Com said...

@fatin

insyaAllah akan buat tiap2 bulan.
buat masa ini bulan Mac dulu.
fatin boleh pilih satu entry terbaik fatin pada bulan Mac.
semua yang sertai akan saya letakkan link dalam entry nanti

dunia maiza said...

suka hati nak join hehe
http://maizamurad.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

sekamar rindu said...

salam....


saya dah jawb tag..

:))

http://sekamarrindu2009.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

HATYCIKNUURUL said...

salam,.sy join ni,.

http://lamanhatyku.blogspot.com/2011/03/peraduan-entri-bulanan-terbaik-anda.html

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

http://fatin-hidayah.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html


saya mahuuuu joinnn..cek ekkk..kalo salah bgtau nnt sy betolkan...tenkiu for tagging me !!!

aizamia3 said...

kali pertama masuk blog ni, alahai lupa lak dari mana tadi, penat berjalan lalu highway, tol, jalan kampung..

nak join gak boleh ye.. :)
http://aizamia3.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

faris...fatin punye peraduan diterima takk???? dah hantar dahhh..dapat???

anis h.e.p.i said...

join...heee:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

cik faez said...

dh join .. thanks invite sy .. ;)
http://xoxohaneyko.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

oneTieyha said...

peraduan best ni..huhu

Mama Kembar 3 said...

cam best je ni...nak kena cari n3 nih...

LittleGurl said...

da join ;)

http://littlegurlpunyeblog.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

eintan nurfuzie said...

misz eintan nurfuzie nk join gak!


http://nurfuzie.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

syuwai said...

join2x..

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

p/s dijemput tuk join my first GA juga tau ^^

Sharienz Sz said...

visit back n follow :)

Adzriel AB said...

menarik

Adzriel AB said...

menarik

mariah_smile said...

saya join

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

SITIE ARIEJA MS said...

Tahniah FARISZ...sebuah pemikiran yang positif semuga usaha anda diberi keberkatan dan anda akan terus berjaya dalam bidang ini...

Liza @ Adzriel AB said...

oo... dah tutup le..

Design by FARISZ@AZ.Com