.
Promosi
.

Peraduan : Entry Terbaik Follower FARISZ@AZ.Com pada April 2011

Bismillahirrahmaanirrahiim,

Catatan kali ini adalah peraduan bulanan untuk blogger yang menjadi follower FARISZ@AZ.Com.

Sebenarnya jika nak katakan peraduan mesti ada hadiah,untuk pengetahuan blogger sebenarnya peraduan kali ni tiada siapa yang akan kalah sebab peraduan kali cukup mudah dan hadiah untuk semua blogger yang sertainya bukanlah berbentuk wang tetapi FARISZ@AZ.Com akan mempromosi entry blog anda.

Cara saya promosi entry terbaik bulanan anda?
Saya akan buat satu entry "Entry Terbaik Follower FARISZ@AZ.Com pada Mac 2011" dan meletakkan nama "entry" anda dan link entry tersebut.Jadi dengan cara tersebut saya akan ajak follower FARISZ@AZ.Com dan fan page FARISZ@AZ.Com menziarah blog anda.

Peraduan kali ni bukanlah untuk memberi hadiah tetapi sekadar salah satu cara saling membantu antara blogger untuk menaikkan jumlah pembaca dan jumlah follower blog.

Terma dan Syarat :-

1. Hanya dibuka untuk "follower" FARISZ@AZ.Com
2. Klik "share" catatan ini sama Facebook atau Twitter.
3. Buat satu entry "Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com" dan berikan link "entry" tersebut melalui ruangan comment di bawah.
4. Berikan 1 catatan dari blog anda yang anda rasa ia catatan terbaik pada bulan April 2011.
5. Ajak 5 blogger lain menyertai peraduan ini.
6. Bukan blog berunsur perniagaan atau kelucahan dan catatan di blog anda yang anda pilih mestilah tidak mempunyai unsur seks/kelucahan dan isu perkauman/politik dari segi ayat catatan atau pun gambar catatan tersebut.

Tarikh tutup : 30 April 2011

17 ulasan:

Cik Bidadari said...

heeeeeeeeeeeeeee... kit adatang baca entry...

eintan nurfuzie said...

http://nurfuziecontest.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html
join

suha said...

masih tak faham camne nak join..
ok fine dah wat entry pasal contest ni,then camne nak masukkan entry yang kite rase terbest 2?or bagi link entry yang rase best dalam entry contest..gitu ke?huhu blur

FARISZ@AZ.Com said...

suha buat 1 catatan blog untuk joint contest ni, selepas itu di dalam catatan contest tersebut suha letakkan link catatan terbaik suha pada bulan April 2011 dalam catatan contest tersebut. selepas itu berikan link catatan contest tersebut diruangan comment ini.

MaMa CyDa said...

salam,
mama dah join yek ...

http://cydaacme.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

kot2 ader yg kurang gtau tau ^_^

suha said...

salam..saya dah join =)
http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

nananaDya said...

nana join...



http://nananadya.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-terbaik-follower.html

KatekateKite said...

dah siap,taula baik ke x =p

http://katekatekite.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html


terimekasih =)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=

SAYA JOIN! SEMOGA YANG LAIN SUDI BERTANDANG KE BLOG SAYA.. :)

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=

waN Mohd Salim said...

http://www.penulissenja.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

datang follow dan join peraduan kat sini

MaiRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

CIK TOM said...

conetst yg menarik..eh sok dah tarikh tutup ek?ntah sempat x join..good luck pd yg join!

Farahiyah Smart said...

http://farahiyah-senyumlah.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html


terlewat sket join...=.='''
tp stil nk join..=)

nana riduwan said...

nk join jgk.. :)

http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-bulanan-terbaik-anda.html

FARISZ@AZ.Com said...

@cik tom . tak pe jika tidak sempat bulan ni. insya Allah, saya akan buat tiap2 bulan.

mate saya bulat said...

nak juin juin. tp tade mase nak buat. tgah exaaamm. huihu

Epal Hirata said...

farisz..dah join dah..hehe

http://epalhirata.blogspot.com/2011/05/peraduan-entry-terbaik-follower.html

Design by FARISZ@AZ.Com